21 Ekim 2014 Salı

Güzel ve Basit Tasarımlar

Yaz aylarında en çok oturacağınız ve birileriyle sohbet edeceğiniz yer balkonunuzdur. Buranın daha güzel bir balkon olmasını istiyorsanız balkonda bulunan saksıların üzerlerine renkli sprey boyalarla boyayabilir ve sonra bu boyadığınız saksıların içine aynı renkte taze çiçekler ekebilirsiniz. Bunu kullanmak için daha güzel bir görünüşü olan saydam saksı kullanmanız daha etkili olacaktır. Yastıklarınızı daha da tatlı bir hale getirmek istiyorsanız, tuhafiyeden alacağınız renkli boncuklarla, resimli düğme ve tüylü ponponlarla süsleyerek, evinizin daha canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.
- Yatak odanızı değiştirmek sizin için pahalıya patlayabilir. Eğer yatak odanızdan sıkıldıysanız, ince dantel ve tülleri başucunuzdan asın. Aynı zamanda odanıza birer kumaş perde de alın.
- Duvarlarınızın değişime ihtiyacı varsa bu duvarları şık duracak bir şekilde tasarlanan silinebilir özeliklere sahip duvar kağıtları alarak kaplayabilirsiniz. Bu kaplıklar sizi temizlik işlerinden rahatlatacak ve daha havalı bir görüntü katacaktır.
- Eskiyen kutu ve masalarınızı desenli kumaşlar ile kaplayarak evinizi güzelleştirin.
- Yumurta kutularını alarak akrilik boyalar yardımıyla istediğiniz bir renge boyayın. Sonra da bu yumurta kutusunu içine kalem ve benzeri şeyleri koyabilecek duruma getirip masanızın bir köşesine koyun.
- Camlarınız da renklensin. Çiçek, kalp, hayvan şekilleri gibi olan, vakumlu figürleri asın, hem içeriden, hem dışarıdan keyifli bir görüntü sağlayın.
- Nalburlarda ve mağazalarda kolaylıkla bulabileceğiniz, kırık porselen tabak ve ayna parçalarını, kuvvetli bir yapıştırıcı ile banyonuzda kullanabilirsiniz.
- Şık saksı ve sepetlerin içlerini, fesleğen, Osmanlı çimi ve taze çiçeklerle doldurun. Mutfağınız hem güzel koksun, hem de süslensin.
- Ev dekorasyonu adına evinize koltuk şalı, runner, peçete, Amerikan servis, zebra perde, kumaş perde gibi süslü şeyleri de almayı unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder